Weer contact krijgen met onze natuurlijke manier van zijn

Je hoofd en hart verbinden in je relaties

Groepstraining voor zelfontwikkeling en emotionele ontplooiing

Wanneer we ons hoofd met ons hart verbinden kunnen we volwaardige relaties aangaan, vanuit onze totaliteit als mens. Dit geldt niet enkel in de privésfeer, als partner, vader of moeder, maar ook op ons werk, als leidinggevende, werknemer of zelfstandige.
Om waardevolle en intieme relaties aan te gaan dienen we op de eerste plaats meer zicht te krijgen op de relatie met onszelf. Veel mensen ervaren dat tussen lijf en geest een kloof is ontstaan. Ons emotioneel bewustzijn speelt hierin een cruciale rol. Wij worden immers grotendeels gestuurd en beheerst door onze emoties. Onbewust bepalen ze de wijze waarop we met onszelf en de ander omgaan, waarop we functioneren en hoe we ons voelen.

Wij kiezen voor een kleine groep
De dynamiek die ontstaat in een kleine groep is uitermate geschikt om op een diepgaande manier met jezelf aan de slag te gaan. Door de ontmoeting met de andere deelnemers verwerf je inzicht in je eigen emoties en die van de ander. Je leert omgaan met onbewuste patronen. Je wordt ondersteund en gestimuleerd om jezelf te ontmoeten in alles wat je persoonlijke expressie in de weg staat. Via concrete ervaringen leer je vastgeroeste gewoonten en onderdrukte emoties te herkennen en vervolgens los te laten. Je leert je eigen kwaliteiten en die van de ander te waarderen en in te zetten voor waardevolle menselijke relaties.

Wat houdt het in
We werken vanuit een nieuwe invalshoek op lichaamswerk en mindfulness. We gaan aan de slag met karakterstijlen, overdracht-tegenoverdracht, geweldloze communicatie en focussen.

Voor wie
De groepstraining is toegankelijk voor iedereen die inzicht wil verwerven in zijn of haar persoonlijk ontwikkelingsproces, en dit wenst in te zetten in privé- of beroepsleven.

Opzet
De training bestaat uit 6 blokken met een totaal van 19 dagen. Tussen de blokken zijn 5 individuele sessies voorzien. Daarin kunnen thema’s die spelen in het persoonlijk leven, in relaties of in het professionele leven aan bod komen.

Door wie
De training wordt begeleid door Annemiek Roelvink en Walter Geubels

Startdatum september 2021
Download programmafolder

Kennismakingsweekend lichaamswerk
Weekend 26 en 27 juni 2021.
Download hier de folder

Vitaler leven en bewegen | Lichamelijk en psychisch meer in balans

Bio-energetica avondreeks, 10 wekentraject

Wil je je lichaam ontdoen van stress en spanningen? Wil je een nieuwe innerlijke houding leren aannemen van rust, aandacht en lijfelijk voelen? Wil je meer energie, vreugde en ontspanning ervaren in je dagelijks leven? Tijdens het 10-wekentraject Bio-energetica leer je je lichaam opnieuw in alle puurheid ervaren. Bio-energetica is lichaamswerk dat bestaat uit doeltreffende oefeningen die je meer soepelheid en spontaniteit laten beleven. Bio-energetica brengt vooral diepe lijfelijke en mentale ontspanning tot stand.

Wat brengt het je
Vanuit concrete oefeningen leer je verbanden te leggen tussen het fysieke en het emotionele lichaam; tussen gedachten, emoties en lijfelijk voelen. Zo kan je opnieuw een balans bereiken tussen je voelen, denken en doen. Om de positieve effecten blijvend te kunnen ervaren in je dagelijks leven krijg je ook oefeningen waarmee je thuis aan de slag kan.

Wat houdt het in
We gaan werken vanuit de nieuwe invalshoek van lichaamswerk en mindfulnes. Dynamische en ontspannende oefeningen vanuit de bio-energetica en yoga worden gecombineerd met dans, gerichte ademhalingstechnieken en meditatie.

Voor wie
De bio-energetica avondreeks is voor iedereen toegankelijk, ongeacht fitheid of leeftijd. Iedereen die aan de slag wil met zijn lichaam, gezondheid en welzijn is welkom. Deelnemers aan het 10-wekentraject kunnen nadien ook aansluiten bij vervolgreeksen.

Praktisch
Begeleiding: Walter Geubels, Reichiaans lichaams- en systeemtherapeut.
Wanneer: 10 weken op dinsdagavond, 19.30 – 21 uur
Waar: Go Shil, Louizastraat 3 , Mechelen (10 min. loopafstand station).
Prijs: € 120,- voor 10 lessen
Informatie en inschrijven
T +32 (0)3 899 11 48
info@inpulsing.be

Startdatum nieuwe reeks:
Voorlopig geen nieuwe inschrijvingen. Stuur een mailtje om op de wachtlijst te komen.

Markt 8 | 9140 Temse | T 03 899 11 48

info@inpulsing.be